Gudang Informasi

Sfantul Nectarie : Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia - In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.

Sfantul Nectarie : Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia - In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.
Sfantul Nectarie : Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia - In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.

1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. În scurt timp, acesta a început să meargă. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie.

In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. Viata Sfantului Ierarh Nectarie
Viata Sfantului Ierarh Nectarie from www.paraclisulsfnectarie.ro
Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. 1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu. Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. În fiecare an, pe 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe sfântul nectarie din eghina.

1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer.

Veniți, ucenicilor ai lui hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, sfântul ierarh nectarie. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu. 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. În scurt timp, acesta a început să meargă. Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. În fiecare an, pe 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe sfântul nectarie din eghina. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. Cea mai puternică rugăciune a acestei zile de sărbătoare! Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din.

Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. 1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din.

1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. Sf. întâia Muceniţă ÅŸi întocmai cu apostolii Tecla; Sf
Sf. întâia Muceniţă şi întocmai cu apostolii Tecla; Sf from basilica.ro
Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. În scurt timp, acesta a început să meargă. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. Cea mai puternică rugăciune a acestei zile de sărbătoare! 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu.

Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care.

Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu. În fiecare an, pe 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe sfântul nectarie din eghina. Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. Cea mai puternică rugăciune a acestei zile de sărbătoare! Veniți, ucenicilor ai lui hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, sfântul ierarh nectarie. In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. 1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer.

1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. Cea mai puternică rugăciune a acestei zile de sărbătoare! Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator.

1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. Icoane pe Lemn - Sf. Nectarie
Icoane pe Lemn - Sf. Nectarie from www.icoanepelemn.ro
In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. În fiecare an, pe 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe sfântul nectarie din eghina. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox. În scurt timp, acesta a început să meargă.

Veniți, ucenicilor ai lui hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, sfântul ierarh nectarie.

In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie. În scurt timp, acesta a început să meargă. Biserica ortodoxa il praznuieste pe sfantul nectarie in ziua de 9 noiembrie. Sfantul nectarie din eghina este cunoscut ca un sfant vindecator. Trăind ca un înger în trup și iubind neîncetata rugăciune, tăcerea, smerenia, postul și milostenia, sfântul nectarie trăgea pe mulți la hristos, revărsând în jurul lui pacea, bucuria și lumina cea necreată a duhului sfânt, prin care mângâia și odihnea pe toți care. Veniți, ucenicilor ai lui hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, sfântul ierarh nectarie. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. În fiecare an, pe 9 noiembrie, creștinii îl sărbătoresc pe sfântul nectarie din eghina. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu. 1 dag geleden · maicile de la mănăstirea sfânta treime din insula eghina, locul unde a trecut la domnul, au venit pentru a lua trupul sfantului nectarie. 1 dag geleden · sfântul nectarie de la eghina, vindecătorul bolnavilor de cancer. 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox.

Sfantul Nectarie : Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul de la Eghina | Doxologia - In 1961, sfantul nectarie din eghina a fost canonizat de catre patriarhia ecumenica de la constantinopol, avand ziua de praznuire 9 noiembrie.. Acatistul sfântului ierarh nectarie de la eghi­na. 22 septembrie anul mântuirii 2021 p rin harul sfantului parinte nectarie din eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de dumnezeu. Veniți, ucenicilor ai lui hristos, care însetați după împărăția cea cerească, să îi aducem laude iubitorului nostru ocro­titor, sfântul ierarh nectarie. Credinciosii de pretutindeni se inchina sfintelor sale moaste din. 1 dag geleden · sfântul nectarie, sărbătorit pe 9 noiembrie în calendarul ortodox.

Advertisement